Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Carolina Gorun a avut parte de o minune: Un moment pe care n-am să-l uit niciodată...

© Sputnik / Miroslav RotariCarolina Gorun
Carolina Gorun - Sputnik Moldova
Abonare
Crezi în minuni? De ce bărbații înșală? Unde stă ascunsă dragostea ta? Răspuns la aceste întrebări a oferit interpreta Carolina Gorun, în cadrul unui interviu realizat în studioul radio Sputnik Moldova.
Carolina Gorun a avut parte de o minune: Este un moment pe care n-am să-l uit niciodată...

Invitată la emisiunea "Sputnik Matinal", interpreta, Carolina Gorun a fost provocată la un Blitz Interviu. Cântăreața a răspuns la întrebările adresate și a împărtășit o experiență memorabilă din viața ei, pe care o consideră o minune.

"După o perioadă în care am cântat prea mult, mi-am pierdut vocea. A doua zi trebuia să merg iarăși să cânt, însă glasul meu nu era în formă. Între timp, am trecut repede pe acasă. Mama mi-a făcut ceaiuri și tot felul de mâncare. Ulterior când am ajuns să cânt, vocea mea suna perfect. Am rămas uimită și imediat i-am sunat mamei și am întrebat-o ce a făcut, iar ea a răspuns că a pus în acea mâncare multă dragoste. A fost o minune, un moment pe care n-am să-l uit niciodată", spune cântăreața.

Răspuns la celelalte întrebări scurte dar la subiect cu Carolina Gorun aflați din interviul audio.

Autor: Valeria Fortuna

Fluxul de știri
0