Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Samburskaya, pe patul de spital, cu numeroase traumatisme

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Nastasya Samburskaya a postat o imagine în care se află pe patul de spital, având numeroase traumatisme. Reacția fanilor.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. Actrița și prezentatoarea TV, Nastasya Samburskaya, și-a speriat fanii după ce a publicat pe Instagram o poză în care se află pe patul de spital, cu numeroase traumatisme, comentariul care însoțește imaginea sugerează că această ar fi fost bătută. Totuși, un mesaj publicitar la sfârșitul postării i-a determinat pe internauți să se îndoiască de autenticitatea situației.

Cine avea nevoie de acest lucru? Poate e o răzbunare pentru emisiunea „Revizorro". Comitetul de Investigații desfășoară ancheta. Brățara de pe mână e a celor de la @agnes.waterhouse, se spune în comentariul scris de Samburskaya.

O postare distribuită de НАСТАСЬЯ СамбурскАя (@samburskaya) pe Mai 1, 2018 at 12:50 PDT

 

Fanii Nastasyei Samburskaya i-au dorit vedetei o însănătoșire grabnică și au cerut ca agresorilorii să fie găsiți.

"Sărmana fetiță! Pentru ce? Cine a îndrăznit să facă acest lucru? Însănătoșește-te cât mai repede și povestește-ne despre tine și această situație oribilă", a scris maryme_5.

Totuși, unii au observat că la sfârșitul postării prezentatoarea a făcut publicitate brățării, iar o bună parte a utilizatorilor nici nu au observat acest lucru. "Îmi place când se face publicitate brățărilor, era să am infarct", a scris e_nikulina2707.

Актриса Настасья Самбурская - Sputnik Moldova
Secretul Nastasiei Samburskaya din "Univer" pentru un corp frumos şi sănătos

Abonații din Instagram i-au cerut Nastasyei să nu mai glumească despre traumatisme. "O glumă tâmpită, am o astfel de brățară, dar nu poți face astfel de glume", a menționat utilizatorul liya.braga.

Internauții care sunt convinși că actrița este machiată s-au pus pe glume. Unii s-au dat cu părerea că în acest fel ea arată "foarte sexy".

Samburskaya este prezentatoarea emisiunii "Revizorro". Actrița este și una dintre cele mai populare vedete de pe Instagram în Rusia, având peste 9,3 milioane de abonați.

Fluxul de știri
0