Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Și-au lăsat copiii acasă și au încuiat ușa, iar casa a luat foc – Detalii

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Și noi avem eroii noștri: Iată ce au făcut salvatorii și pompierii Cahul care au mers să stingă un incendiu din comuna Moscovei.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. În noaptea de miercuri spre joi, un incendiu a cuprins locuința unei familii din localitatea Moscovei, raionul Cahul. În interiorul casei se aflau doi copii. Flăcările au distrus în proporție de 15% acoperișul casei și o anexă a locuinței cu suprafața de 16 metri pătrați, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență într-un comunicat de presă plasat pe site-ul instituției.

Incendiu pe strada Ismail din Capitală - Sputnik Moldova
Societate
Un nou incendiu în Capitală: Arde și un centru comercial din strada Ismail - video

La fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului Salvatori și Pompieri Cahul, care a reușit să scoată din casa care ardea un băiat în vârstă de opt ani și o fată în vârstă de cinci ani. Frații au fost salvați de pompieri, iar la moment viața acestora este înafara pericolului.

Potrivit primelor informații, incendiul a fost anunțat la ora 00:22. În momentul arderii, copii se aflau de unii singuri acasă, iar părinții acestora erau plecați în sat.

Atunci când au intervenit, pompierii au constatat că ușa casei era încuiată, iar minorii se aflau într-o odaie îndepărtată a locuinței. Datorită intervenției operative copii au fost scoși din zona de risc, fiind ulterior lichidat incendiul.

Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite de specialiști.

Fluxul de știri
0