Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Toată conducerea Procuraturii Generale a fost chemată în Parlament

© Sputnik / Мирослав РотарьЭдуард Харунжен
Эдуард Харунжен - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorul General, Eduard Harunjen, și adjuncții acestuia Igor Popa și Mircea Roșioru, răspund la întrebările deputaților din Comisiile Juridică și cea de Securitate.

Ofițerii și procurorii anticorupție vor putea acorda și primul ajutor medical în caz de urgență - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Procurorul-șef Anticorupție, pus la podea de medicii de la Urgență
CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Comisia juridică, numiri și imunități și Comisia securitate, apărare și ordine publică desfășoară la această oră audieri comune a Raportului de activitate a Procuraturii Generale pentru anul 2017. La audieri au fost chemați Procurorul General, Eduard Harunjen, și adjuncții acestuia, Igor Popa și Mircea Roșioru. 

Procurorul General răspunde la întrebările deputaților din cele două comisii. Întrebările vizează dosarul fraudei bancare din Moldova, așa-numitul dosar ”Laundromat”, procesul de tergiversare a unor dosare penale. 

Ulterior, raportul de activitate al Procuraturii Generale va fi prezentat de către Procurorul General, Eduard Harunjen, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

Fluxul de știri
0