Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Patru mașini făcute zob în Capitală - Detalii cutremurătoare

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Patru mașini au fost implicate într-un grav accident în sectorul Râșcani al Capitalei. Directorul adjunct al Institutului de Medicină Urgentă a oferit mai multe detalii despre starea pacienților.

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. Accident groaznic în Capitală. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Chișinău, Natalia Stati, în jurul orei unu noaptea, șoferul unui BMW a lovit puternic trei mașini de taxi la intersecția străzilor Aleco Ruso și Nicolae Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei. În urma impactului, șase persoane au ajuns în stare gravă la spital cu diverse traumatisme.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Un fost vicepreședinte al raionului Orhei a murit într-un tragic accident rutier

Șoferul BMW-ului de 21 de ani nu era singur în mașină în timpul accidentului, cu el se mai aflau alți doi pasageri de 20 și 23 de ani. Toți au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alte trei persoane care au ajuns la spital se afla în unul din taximetre. Este vorba de șoferul mașinii de 34 de ani și cei doi pasageri, ambii de 27 de ani.

"O persoană este internată în secția reanimare și starea ei este gravă. Doi pacienți se află în secția terapie intensivă. Și celelalte persoane care au avut de suferit în urma accidentului sunt internate în spital, iar starea lor este stabilă", a declarat pentru Sputnik Moldova directorul adjunct al Institutului de Medicină Urgentă, Serghei Ștepa.

Alți doi taximetriști au scăpat fără nicio zgârietură. În acest caz a fost pornit un proces penal pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Polițiștii vor ridica înregistrările video de la camerele de supraveghere care erau instalate în apropierea locului unde s-a produs accidentul.

Fluxul de știri
0