Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Buzova, în rochie de mireasă, se plânge că bărbații o ignoră - Foto

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaПевица Ольга Бузова
Певица Ольга Бузова - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova a postat pe Instagram o imaginea în care ea este în rochie de mireasă, cu buchetul miresei în mâini, lângă o limuzină, dar fără mire.

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. De mai multe ori, Olga Buzova s-a plâns presei că bărbații nu o iau în seamă.

Международный музыкальный фестиваль ЖАРА. День второй - Sputnik Moldova
Societate
Olga Buzova se mărită: Vezi când și cu cine

Acum vreo trei zile, portalul tvzvezda.ru a scris că Olga Buzova i-a făcut un cadou inimaginabil PR managerului ei, Anton Bogoslovski: ea i-a dăruit un apartament într-o zonă de lux din centrul Moscovei, și anume pe bulevardul Țvetnoi.

Anton s-a lăudat pe rețelele socializare că Buzova i-a făcut acest cadou de mare preț, mai ales că zona în care se află apartamentul este îndrăgită de el. El spune că Olga este regina lui și că est enorm de fericit că "ea există în viața lui" și îi mai spune că "o iubește enorm".

Anton Bogoslovski chiar a fotografia cheile de la apartament și a postat poza pe Instagram.

După ce a postat aceste sincerități pe rețelele de socializare, internauții i-au spus că el este, pur și simplu, obligat să se însoare cu Olga Buzova.
Portalul tvzvezda.ru scrie că până acum nu s-a știut că cei doi ar fi avut o relație amoroasă și nu e sigur nici acum că o au. Anterior presa a scris că umoristul Timur Batrutdinov urma să se însoare cu Olga Buzova și chiar a fixat pentru 28 octombrie, în Barcelona, desfășurarea ceremoniei nupțiale. Asta bineînțeles dacă până atunci cei doi nu-și vor găsi alte perechi mai potrivite.

© Photo: InsatgramOlga Buzova și Timur Batrutdinov
Olga Buzova și Timur Batrutdinov - Sputnik Moldova
Olga Buzova și Timur Batrutdinov
Fluxul de știri
0