Militari români, răniți în urma atentatului de la Kabul: Mesajul președintelui României

© AP Photo / Rahmat GulAfghan security forces gather at the site of an attack by Taliban fighters outside the parliament in Kabul, Afghanistan, Monday, June 22, 2015
Afghan security forces gather at the site of an attack by Taliban fighters outside the parliament in Kabul, Afghanistan, Monday, June 22, 2015 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj, după ce opt militari români au fost răniți în atentatul terorist din Afganistan, revendicat de Statul Islamic.

CHIȘINĂU, 30 apr — Sputnik. Opt militari români au fost răniţi în Afganistan, într-un atac cu mașină-capcană. Românii erau în patrulare. Răniții se află în spitalul bazei militare din provincia Kandahar, informează Digi24.

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj, în urma atentatului din Afganistan, soldat cu numeroși morți și răniți, printre care și opt militari români.

„Am aflat astăzi cu profundă durere despre atentatul din Afganistan soldat cu pierderi de vieți omenești, printre care și copii. În urma acestui tragic eveniment, opt militari români, aflați în teatrul de operații din Afganistan, au fost răniți”, este menționat într-un comunicat al Președinției române.

Afghan ambulance. (File) - Sputnik Moldova
ISIS revendică dublul atentat cu bombă de la Kabul. Imagini video de la locul exploziei

Iohannis le-a urat însănătoșire grabnică și multă putere militarilor și familiilor acestora.

”Le suntem alături militarilor noștri care ne reprezintă țara cu profesionalism și dedicare în cele mai periculoase zone din lume, pentru menținerea păcii și asigurarea securității internaționale."

Atentatul de la Kabul a fost revendicat de organizația teroristă ISIS.

Fluxul de știri
0