Directorul ”Automobile Dacia” din România, va deveni director al ”AvtoVAZ” din Rusia

© Sputnik / Yuri StreletcAvtoVAZ
AvtoVAZ - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul general al Renault și Dacia în România, Yves Caracatzanis, va veni la cârma companiei ”AvtoVAZ” din Rusia.

CHIȘINĂU, 30 apr — Sputnik. Începând cu 1 iunie, actualul director general al Renault și  Dacia din România, Yves Caracatzanis va deveni noul președinte al companiei ”AvtoVAZ”, informează compania Alliance Rostec Auto B.V. printr-un comunicat de presă.

Import de automobile noi - Sputnik Moldova
Societate
Statistica vânzărilor de automobile noi în primul trimestru 2018: Ce preferă moldovenii

”Principalul acționar al ”AvtoVAZ” — Alliance Rostec Auto B.V., anunță că, începând cu 1 iunie 2018, funcția de președinte al companiei rusești producătoare de automobile va fi ocupat de Yves Caracatzanis. Nicolas Maure se va concentra pe îndeplinirea atribuțiilor vicepreședintelui Renault și a șefului regiunii Eurasia, precum și vicepreședintele consiliului de administrație al ”AvtoVAZ” (ales la 2 aprilie 2018). În aceste funcții, domnul Maure va continua să monitorizeze recuperarea financiară a ”AvtoVAZ” și implementarea planului de dezvoltare pe termen mediu pentru companie", informează compania.

Actualmente, Yves Caracatzanis  este directorul general al companiei Renault în România, unde este responsabil pentru toată activitatea comercială și de producție, totodată el este și președinte și director general al ”Automobile Dacia” S.A., care este cea mai mare companie privata din Romania, iar marca Dacia este una dintre cele mai active branduri de automobile din Europa, este menționat în mesajul acționarului companiei ”AvtoVAZ”.

Fluxul de știri
0