Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O nouă tragedie pe șosele: Polițist mort într-un cumplit accident rutier

CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures / ДТП
ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Nenorocirea s-a întâmplat noaptea trecută, celelalte persoanele aflate în automobil erau angajați ai Serviciului protecție și pază de stat.

CHIȘINĂU, 29 apr — Sputnik. Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută, pe drumul M-5, intersecţie cu drumul secundar spre satul Pelinia, raionul Drochia.

Potrivit Poliției, o mașină de model „Volkswagen Touareg", ce aparţine Serviciului protecţie şi pază de stat, condusă de un bărbat de 28 de ani, care se deplasa din direcţia municipiului Bălţi spre orașul Rîşcani, s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN", care staționa pentru evacuarea altor automobile.

În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani, a decedat pe loc, iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, în vârstă de 28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul din Bălţi în stare gravă.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie pe şosele: Un poliţist a fost lovit mortal de un şofer cu BMW

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

A fost inițiată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persoane. De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor aflării polițistului în acest automobil.

Polițistul care și-a pierdut viața activa în cadrul Direcției generale securitate publică, fiind angajat aici din anul 2010. Bărbatul era căsătorit.

Fluxul de știri
0