Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Află ce salarii au fotbaliștii moldoveni peste hotare și de ce acceptă salariile în plic

© Sputnik / Miroslav RotariRoman Gusan
Roman Gusan - Sputnik Moldova
Abonare
Invitatul emisiunii Sport la Radio Sputnik Moldova, căpitanul echipei FC Ungheni, Roman Gușan, a declarat în exclusivitate că salariile mici ale jucătorilor care evoluează în campionatul intern îi determină să accepte orice formă de remunerare.
Află ce salarii au fotbaliștii moldoveni peste hotare și de ce acceptă salariile în plic

Fostul jucător al echipelor Rapid Ghidighici, Zimbru Chișinău, Chonburi (Thailanda), a lăsat să se înțeleagă că nu toate formațiile din Divizia Națională pot să-și permită să le ofere fotbaliștilor condiții bune de antrenament, alimentație corespunzătoare, ceea ce complică și mai mult situația.

"În campionatul Thailandei în care am evoluat, cel mai mic salariu pornea de la zece mii de dolari lunar. În plus, fotbaliștii liber de contract încasau prime de semnare de la 25 de mii de dolari. În Moldova sunt fotbaliști care primesc câteva sute de dolari. De aici pornește diferența" a adăugat Roman Gușan.

Ce alte declarații au făcut secretarul de stat Radu Rebeja, şi președintele echipei Zaria Bălți, Adrian Bogdan, despre salariile în plic, dar și meciurile trucate din campionatul intern, aflaţi din emisiunea Sport la Radio Sputnik Moldova.

Fluxul de știri
0