Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au mai rămas doar câteva zile: Nu trebuie să rataţi acest anunţ

© Sputnik / Мирослав РотарьЛюди на улице
Люди на улице - Sputnik Moldova
Abonare
Fiscul a anunţat un program de lucru special pentru Direcțiile de deservire fiscală și Centrul Unic de Apel ale SFS.

CHIŞINĂU, 28 apr — Sputnik. Contribuabilii mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a depune la fisc declarația privind impozitul pe venit pentru 2017.

Amintim că Serviciul Fiscal de Stat a extins termenul de depunere a declarației privind impozitul pe venit și de achitare a obligațiilor suplimentare aferente venitului obținut, din anul precedent, până la data de 2 mai, ținând cont că data de 30 aprilie este zi de odihnă.

Oameni - Sputnik Moldova
Societate
Declarația pe venit. Ce trebuie să știm când mergem la fisc

În vederea facilitării accesului la informații cu privire la procesul de prezentare a declarației pe venit, precum și a oferirii suportului tehnic necesar, Direcțiile de deservire fiscală ale SFS, precum și Centrul Unic de Apel al SFS (08000 15 25) vor activa în regim special:

• 30 aprilie 2018 — de la 08:00 până la 15:00;
• 2 mai 2018 — de la 08:00 până la 19:00.

Instituţia reaminteşte totodată că persoanele fizice cetățeni au posibilitatea de a depune Declarația atât pe suport de hârtie în cadrul direcțiilor deservire fiscală, cât și în formă electronică.

Fluxul de știri
0