Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un cetățean al Republicii Moldova, suspectat de omor în Sankt Petersburg

CC BY 2.0 / Lwp Kommunikáció / ElárulvaМесто преступления. Архивное фото
Место преступления. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Un moldovean este suspectat că ar fi omorât un pensionar în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut la Sankt Petersburg, fiind bănuit că ar fi omorât un bărbat în vârstă de 60 de ani.

Cuțit - omor - Sputnik Moldova
Societate
Crimă oribilă în Capitală: Un bărbat și-a omorât tatăl cu bestialitate

Potrivit mediilor de informare locale, corpul neînsuflețit al pensionarului a fost depistat în locuința sa din strada Varșavskaia, nr. 63. Oamenii legii au constatat prezența semnelor de moarte violentă: leziuni pe corp cauzate de un obiect ascuțit.

De comiterea acestei crime este suspectat un bărbat de 52 de ani, cetățean al Moldovei, care se află la Sankt Petersburg ilegal, fără a fi angajat în activități de muncă. Acesta a fost reținut de oamenii legii.

Potrivit anchetei, în ziua comiterii crimei, aproximativ la ora 23, între cei doi bărbați, care au consumat împreună alcool, s-a iscat o ceartă, iar infractorul s-a năpustit cu un cuțit asupra tovarășului său de pahar. Bărbatul a decedat din cauza rănilor căpătate. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal.

Fluxul de știri
0