Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvoltarea științei, subiectul discuțiilor reprezentanților CSI

© Photo : МПА СНГФлаги стран СНГ
Флаги стран СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
La Erevan are loc Ședința Consiliului Interstatal al CSI, care va pune în discuție problema informației tehnico-științifice.

CHIȘINĂU, 26 apr — Sputnik. În Armenia se desfășoară, joi, cea de a 25-a ședință a Consiliului Coordonator Interstatal al CSI consacrată informației tehnico-științifice, a comunicat de la Erevan purtătorul de cuvânt al Centrului Rus de Știință și Cultură, Liana Azoian.

CSI - Sputnik Moldova
Politică
Ce spune Pavel Filip despre eventualitatea ieșirii Moldovei din CSI

„La ședința jubiliară a Consiliului Coordonator Interstatal al CSI, care se va desfășura la Academia de Științe a Armeniei, vor participa reprezentanți ai țărilor CSI — membri ai Consiliului și invitați din cadrul structurilor de stat și sectoriale respective, alte organizații interesate", a declarat Azoian, citată de RIA Novosti.

În cadrul ședinței urmează să fie discutată cooperarea în domeniile inovațiilor și informației tehnico-științifice.

Consiliul Coordonator Interstatal pentru informația tehnico-științifică a fost fondat în anul 2004, în vederea coordonării acțiunilor țărilor CSI în domeniul informației tehnico-științifice. Acestui Consiliu îi revin, în special, funcțiile de stabilire a direcțiilor prioritare ale activității privind schimbul interstatal de informație tehnico-științifică, pregătirea și aprobarea planurilor de dezvoltare a resurselor informaționale utilizate în comun.

Fluxul de știri
0