Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

De ce muzică populară nu este promovata la tv și radio ? Vezi ce spun interpreții

© Sputnik / Rodion ProcaLuciana Spînu
Luciana Spînu - Sputnik Moldova
Abonare
Cântecul folcloric care are valori și semnificații multiple trebuie să fie non-comercial. De această părere este tânăra cântăreață Luciana Spânu.
De ce muzică populară nu este promovata la tv și radio ? Vezi ce spun interpreții

Interpreta susține că folclorul este principalul promotor al dansului și portului popular și că nu-și imaginează ca acest segment al muzicii să devină o industrie.

"Până acum doar am investit în creația mea. Nu vreau să renunț pentru că nu-mi imaginez să trec definitiv la muzică de estradă. Este muzica care îmi place și mă implic sufletește", a declarat Luciana Spânu într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Radio Sputnik Moldova.

Interpreta susține că una dintre marele probleme ale tinerilor cântăreți de muzică folclorică este promovarea în mass-media.

"Televiziunile și radiourile sunt rezervate când este vorba de muzică folclorică. Tineri cântăreți care abia se lansează întâmpină dificulțăți mari de a-și prezenta creația publicului larg prin intermediul mass-media. Trebuie să investim în promovare, iar nu toți își permit acest lucru", a mai adăugat Luciana Spânu.

Fluxul de știri
0