Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini terifiante de la locul carnagiului din Toronto

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Zece persoane au murit și 15 au fost rănite după ce un individ a intrat cu mașina pe un trotuar plin de oameni, a comunicat șeful poliției locale.

Luni, 23 aprilie, în orașul canadian Toronto, șoferul unei furgonete a intrat în plin în mulțimea aflată pe trotuar. Tragedia s-a soldat cu 10 victime și 15 persoane rănite.

Identitatea șoferului a fost stabilită: acesta este Alek Minassian, în vârstă de 25 de ani, fără antecedente penale. Nu se cunoaște motivul incidentului. Ministrul Securității Publice, Ralph Goodale, a menționat că autoritățile canadiene nu dețin informația că participanții la Summitul G7 (care s-a desfășurat pe 21 — 13 aprilie) ar fi putut fi ținta atacului.

Un automobil a intrat în mulțime în Toronto, Canada - Sputnik Moldova
Tragedie cumplită la Toronto, soldat cu zeci de morți și răniți - Video

Șeful poliției locale, Mark Saunders, a declarat că deocamdată este prematur să se spună dacă incidentul este de natură teroristă.

„Bazându-ne pe datele martorilor oculari, putem afirma destul de clar, pornind chiar din estimările generale, că acțiunile nu au fost intenționate", a declarat Saunders, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0