Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini terifiante de la locul carnagiului din Toronto

Abonare
Zece persoane au murit și 15 au fost rănite după ce un individ a intrat cu mașina pe un trotuar plin de oameni, a comunicat șeful poliției locale.

Luni, 23 aprilie, în orașul canadian Toronto, șoferul unei furgonete a intrat în plin în mulțimea aflată pe trotuar. Tragedia s-a soldat cu 10 victime și 15 persoane rănite.

Identitatea șoferului a fost stabilită: acesta este Alek Minassian, în vârstă de 25 de ani, fără antecedente penale. Nu se cunoaște motivul incidentului. Ministrul Securității Publice, Ralph Goodale, a menționat că autoritățile canadiene nu dețin informația că participanții la Summitul G7 (care s-a desfășurat pe 21 — 13 aprilie) ar fi putut fi ținta atacului.

Un automobil a intrat în mulțime în Toronto, Canada - Sputnik Moldova
Tragedie cumplită la Toronto, soldat cu zeci de morți și răniți - Video

Șeful poliției locale, Mark Saunders, a declarat că deocamdată este prematur să se spună dacă incidentul este de natură teroristă.

„Bazându-ne pe datele martorilor oculari, putem afirma destul de clar, pornind chiar din estimările generale, că acțiunile nu au fost intenționate", a declarat Saunders, citat de RIA Novosti.

Fluxul de știri
0