Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Kate Middleton a adus pe lume cel de-al treilea copil: Iată care este sexul acestuia

© REUTERS / Hannah MckayPrințul William și Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton - Sputnik Moldova
Abonare
Ducesa de Cambridge a adus pe lume un copil de 3,8 kilograme

CHIȘINĂU, 24 apr — Sputnik. Ducesa de Cambridge Kate Middleton a născut cel de-al treilea copil. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, ducesa de Cambridge a fost internată de dimineață la spitalul St. Mary din Londra, după ce a intrat în travaliu. Aceasta a născut în jurul orei 11:00 un băiețel.

Prințul William al Marii Britanii - Sputnik Moldova
Declarație șoc a prințului William: Sunt prea mulți oameni pe planetă

Copilul cântărește 3,8 kilograme. Micuț Prinț a venit pe lume chiar de ziua fratelui său mai mare, Prințul George. Presa din Regatul Unit a scris că Prințul William i-a fost alături soției sale pe tot parcursul nașterii.

Oficialii Palatului Kensington au anunțat pe Twitter că ducesa de Cambridge a avut o naștere fără complicații. Kate Middleton a fost supravegheată la naștere de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. 

Kate Middleton și Prințul William mai au doi copii: un băiețel, Prințul George, în vârstă de 4 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani.

Fluxul de știri
0