Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Silvia Radu a cerut închiderea centrului comercial în care a izbucnit incendiul de vineri

© Sputnik / Miroslav RotariSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Nu este pentru prima dată când centrul comercial din strada Ismail al Capitalei este cuprins de flăcări

CHIȘINĂU — 23 apr, Sputnik. Cauzele producerii incendiului de la sfârșitul săptămânii trecute în centrul comercial din strada Ismail din Chișinău au fost discutate astăzi în ședința operativă a Primăriei. Primarul general interimar Silvia Radu a dispus retragerea actelor care îi permit agentului economic să activeze. La fel, a ieșit la iveală că centrul comercia activa fără avizul pompierilor.

Incendiu în strada Academiei din Capitală - Sputnik Moldova
Societate
Exclusiv: Cum comentează un expert cauzele incendiilor din Capitală

"Marea surpriză pentru toți a fost că este pentru a doua oară când izbucnește un incendiu în acest centru comercial. Poliția urmează să ne prezinte rapoartele, iar ulterior trebuie să retragem toate documentele permisive ce țin de activitatea acestui agent economic care a provocat a doua oară un incendiu care a pus în pericol viața oamenilor " a delarat Silvia Radu în ședința operativă a Primăriei. 

Silvia Radu a cerut persoanelor responsabile să urmărească evoluția acestui caz.

În data de 20 aprilie un incendiu de proporții a izbucnit într-un centru comercial de pe strada Ismail din Capitală. Nu fost înregistrate victime. În anul 2016 un incendiu la fel de puternic a distrus izolarea termică a aceleiași clădiri pe o suprafață de 60 de metri pătrați.

Fluxul de știri
0