Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția a arestat un bărbat suspectat de șantaj

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Infractorul era cunoscut oamenilor legii, dar nu fusese inclus în lista persoanelor care ar amenința securitatea Franței.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care se presupune că ar fi amenințat polițiștii de pe insula Mont-Saint-Michel, a fost reținut duminică seara, în orașul Caen din nord-vestul Franței.

Paris, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: Moldovenii, hoți de lux în Franța. Vezi ce au făcut

Bărbatul nu avea arme asupra sa. Oamenii legii știau de existența acestuia, însă nu l-au inclus în lista persoanelor care ar amenința securitatea statului francez, scrie RIA Novosti.

Amintim că, ieri, la bordul unui autobuz de transfer spre Mont-Saint-Michel, un ghid turistic a avertizat poliţia că un bărbat a făcut remarci ameninţătoare la adresa poliţiştilor şi a jandarmilor în timpul călătoriei.

Bărbatul a fost urmărit cu ajutorul camerelor video de supraveghere ale poliţiei municipale înainte de a se pierde în mulţime.

Turiştii care erau cazaţi la hoteluri au fost evacuaţi fără incidente. Accesul pe insulă a fost blocat ca măsură de precauţie. Un elicopter al jandarmeriei a fost trimis pentru a survola zona.

Îndemn la rațiune: Lecția crizei Caraibelor — din nou în pragul apocalipsei atomice>>>

Insula Mont Saint-Michel este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Franţa, cu peste două milioane de vizitatori în 2014, potrivit ultimelor date publicate de autorităţile locale.

Fluxul de știri
0