Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cetățean moldovean, violator în serie: Iată ce a făcut în Rusia

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание
задержание - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean moldovean a fost condamnat de instanța de judecată din Federația Rusă pentru crimele oribile pe care le-a săvârșit.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Un violator în serie din Moldova a fost condamnat în Rusia la 14 ani de pușcărie, informează RIA Novosti. Oamenii legii au stabilit că pe 9 septembrie 2017 bărbatul a venit în orașul Otradnoe, raionul Kirovo, regiunea Leningrad. El a urmărit o studentă de 17 ani pe care a atacat-o, a bătut-o și amenințând-o cu un cuțit a violat-o, și a comis și alte acte violente de natură sexuală împotriva ei.

În noaptea de 1 spre 2 octombrie, bărbatul a atacat o domnișoară de 16 ani pe care a dus-o spre râul Sveatka, unde a abuzat-o, amenințând-o cu moartea.

Probele colectate de anchetatorii din orașul Kirovsk au fost recunoscute de instanță ca fiind suficiente pentru condamnarea cetățeanului moldovean de 36 de ani.

”Prin decizia instanței de judecată bărbatul a fost condamnat la 14 ani de detenție. El urmează să-și ispășească pedeapsa într-un penitenciar cu regim special. Totodată, instanța a decis să recupereze de la inculpat o compensație în valoare de 1 milion de ruble, pentru compensarea prejudiciului moral”, precizează sursa.

Iată ce i-au făcut grănicerii ucraineni unui violator din Republica Moldova>>>

Anterior acesta a mai fost judecat pentru săvârșirea unor crime similare în regiunea Leningrad, aflându-se în închisoare până în anul 2014, după care acesta a fost deportat. Ajuns în Moldova, acesta și-a schimbat numele și a revenit în Rusia.

Fluxul de știri
0