Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Candidatul la funcţia de director-adjunct al CNA. Vezi cine este învingătoarea

© Sputnik / Мирослав РотарьCNA
CNA - Sputnik Moldova
Abonare
La concursul desfăşurat astăzi, au participat cinci candidaţi.

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Lidia Chireoglo este candidatul desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA.

Percheziții la administrația de stat a drumurilor - Sputnik Moldova
Societate
CNA în acțiune: Averile de milioane ale unor moldoveni, sechestrate

Unul din cei şase aspiranţi la funcţia de vice-director al CNA, Violina Şpac, s-a retras din concurs, în această dimineaţă.

Astfel, la interviu au fost admiși Alexandr Patraşco, șeful Secției formare continuă din cadrul Academiei de Poliţie "Ştefan cel Mare a Ministerului de Interne", Veaceslav Guțan, conferențiar universitar la Academia de Poliție "Ștefan cel Mare", Iurie Slivciuc — fost angajat al MAI, pensionar, Sava Maimescu — conferențiar universitar la Universitatea de Stat din Moldova şi Lidia Chireoglo — ofițer superior de urmărire penală pe cazuri excepționale din cadrul CNA.

Învingătoarea concursului, Lidia Chireoglo, are 37 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii.

Ofițerii CNA s-au luat, din nou, de capul medicilor — Iată ce au făcut la un spital>>>

Amintim că, în activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurspentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director. Potrivit Legii CNA, candidatul ales urmează să fie votat de Parlament.

Fluxul de știri
0