Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„Oaspeți nedoriți" la un sediu Apă-Canal. Angajații instituției, în stare de șoc

© Sputnik / Miroslav RotariApă-Canal
Apă-Canal - Sputnik Moldova
Abonare
Sediul Departamentului Mentenanță al Apă-Canal Chișinău, vandalizat noaptea trecută.

CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Sediul Departamentului mentenanță din cadrul SA „Apă-Canal Chișinău" a fost spart și vandalizat pe parcursul nopții trecute.

Минеральная вода - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil ce au găsit vameșii printre buteliile cu apă: Șoferul nu va scăpa nepedepsit

Potrivit instituției, din primele informații se cunoaște că au fost sparte ușile a 5 birouri și nu au fost sustrase careva obiecte de preț. Drept suspecți sunt doi bărbați cu vârstă medie. Infractorii au forțat ușa din spatele sediului, iar paznicii spun că nu au auzit nici un zgomot.

„Am avut oaspeti. Sperăm ca organele competente să elucideze cazul. Paradoxal este faptul că nu au fost luate careva lucruri de preț. Probabil pentru unii de preț mai mare sunt doar anumite acte din birourile respective. Nu ne sperie acest incident. La moment angajații verifică dacă sunt la loc toate actele", a declarat Veronica Herța director general al S.A. „Apă-Canal Chișinău".

Primii care au depistat acest incident sunt angajații ajunși la muncă în această dimineață. Potrivit lor, a fost forțată ușa de rezervă care se află în spatele clădirii. Astfel, răufăctorii au reușit să pătrundă în interiorul clădirii, reușind să pătrundă în 5 birouri.

Incredibil: Iată cine recruta membri pentru organizație criminală "Borman">>>

La fața locului au fost chemați oamenii legii care au verificat clădirea. În urma verificărilor, oamenii legii spun că nu au fost înregistrate mari pagube. Politistii, vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în preajmă, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Fluxul de știri
0