Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Guvernul le-a pus gând rău: Ce vor păţi în Moldova clienții prostituatelor

© SputnikProstituate pe Calea Basarabiei din Chișinău
Prostituate pe Calea Basarabiei din Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Cei care vor dori să-și satisfacă plăcerile sexuale contra plată, inclusiv prin intermediul videochat-ului sau telefon, vor fi urmăriți și pedepsiți de Poliţie.

CHIȘINĂU, 20 apr — Sputnik. Guvernul a elaborat un proiect de lege care prevede operarea mai multor modificări la Codul Contravențional al Republicii Moldova. Astfel, dacă proiectul va fi votat de Parlament, vor fi înăsprite sancțiunile pentru cei care vor practica prostituția, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, adică a videochat-ului și sexului la telefon.

Bordel - Sputnik Moldova
Societate
Imagini fierbinţi: Prostituţie online într-un apartament din Chişinău

”Practicarea prostituţiei, adică satisfacerea dorinţei sexuale a unei persoane prin orice metodă şi/sau mijloace, contra plată, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice se sancţionează cu amendă de la 36 la 48 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore”, este scris în proiectul de lege.

De asemenea, clienții prostituatelor ar putea fi amendați de la 24 la de 36 unități convenționale (1200-1800 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 40 de ore.

”Beneficierea de serviciile indicate la alin. (1) în schimbul oferirii sau promisiunii de a oferi recompensă persoanei care prestează asemenea servicii se sancţionează cu amendă de la 24 la 36 de unităţi convenţionale", prevede proiectul propus de Guvern.

Fluxul de știri
0