Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Chișinău are șefi noi

© Sputnik / Miroslav RotariПримэрия Кишинева
Примэрия Кишинева - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mai mulți șefi de la Primăria Chișinău au fost demiși, iar alții au fost numiți în funcție în urma unui concurs.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. Primăria municipiului Chişinău anunţă într-un comunicat de presă că, pe parcursul lunii aprilie, au fost operate mai multe modificări în structura de personal a instituţiei. 

Începând cu data de 4 aprilie 2018, Olga Ursu a fost desemnată în urma unui concurs în funcţia de şef al Direcţiei generale Finanţe. Din 5 aprilie 2018, în funcţia de şef al Direcţiei autorizare şi disciplină în construcţii, în urma concursului public organizat pentru funcţia respectivă a fost numit Oleg Maevschi. 

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Foc și pară la ședința Primăriei Chișinău. Silvia Radu nu mai iartă pe nimeni

Din data de 10 aprilie, în funcţia de şef interimar al ÎM „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi” a fost numit Serghei Carp. În acelaşi timp, din 6 aprilie în funcţia de director interimar al ÎM „Parcul Urban de Autobuze” este numit Vitalie Copaci. Ambele persoane asigură interimatul funcției până la organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante. 

De asemenea, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante, Rodica Guţu va asigura interimatul funcţiei de şef al Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, iar Viorica Negrei a revenit în funcţia deţinută anterior, de şef adjunct al Direcţiei generale. 

Din 11 aprilie şi până la desemnarea câştigătorului concursului pentru ocuparea funcţiei respective, interimatul de şef al Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare este asigurat de Ghenadie Dubiţa. Petru Gontea şi-a prezentat demisia din funcţia deţinută în cadrul Direcţiei. 

Lucia Caciuc a fost detaşată în funcţia de şef interimar al Direcţiei municipale pentru protecţia drepturilor copilului, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei publice vacante.

Silvia Radu a făcut un anunț bombă. Urmează disponibilizări masive la Pirmărie>>> 

Şeful Direcţiei pentru colectarea impozitelor şi taxelor locale, Gheorghe Gasnaş, a fost eliberat din funcţie, în legătură cu transferarea sa în cadrul Serviciului Fiscal de Stat, iar Cristina Vizitiu a fost numită în funcţia de şef adjunct al Direcţiei respective. 

Din 11 aprilie, interimatul funcţiei de pretor al sectorului Ciocana îl asigură Sinilga Şcolnic, pentru o perioadă de 2 luni.  

Din 13 aprilie, Ana Culev a fost eliberată din funcţia de şef al Direcţiei Cultură a Primăriei municipiului Chişinău.

Fluxul de știri
0