Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scene erotice și fierbinți cu Olga Buzova și Filip Kirkorov: Au un proiect comun

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaПевица Ольга Бузова
Певица Ольга Бузова - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova și Filip Kirkorov au publicat pe paginile lor de pe internet fotografii și un filmuleț în care cei doi apar în ipostaze fierbinți: se strâng în brațe, se sărută, se privesc intens. Admiratorii lor spun că ei vor desfășura un proiect comun în show-biz.

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Filip Kirkorov este una dintre puținele vedete ale show-biz-ului din Federația Rusă care are o atitudine binevoitoare față de Olga Buzova. Ceilalți o consideră o pseudoartistă și ironizează pe seama facultăților ei intelectuale. Nu însă și Filip Kirkorov.

 

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86) 10 Апр 2018 в 7:10 PDT

 

Că cei doi pun ceva la cale este evident. Recent, bunica Olgăi a mers la un concert de-a lui Kirkorov, iar acesta a invitat-o pe bătrână pe scenă și chiar a dansat cu ea.

Buzova nu a ratat momentul ca să-i mulțumească public lui Kirkorov pentru gestul său.

Plus la aceasta, ultimul și-a manifestat admirația pentru curajul și stoicismul cu care Olga rezistă criticilor acide ce vin din partea colegilor ei de show-biz. Și, mai ales, Kirkorov s-a arătat uimit de tenacitatea cu care Buzova își realizează scopurile. Aceasta chiar are ambiția să lanseze un proiect IT care se va numi Buzar.

 

Fluxul de știri
0