Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filtru la intrarea în Bulboaca. Toate mașinile sunt oprite și puse pe cântar

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectorii ANTA au întocmit trei procese-verbale și le-au aplicat amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere, amplasate la intrarea în localitate.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. La indicația ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) verifică greutatea pe axă a mașinilor de mare tonaj, care circulă prin satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. La intrarea în localitate a fost instalat un cântar pentru efectuarea controlului greutății camioanelor.

Кирилл Габурич - Sputnik Moldova
Societate
Ministrul Gaburici, supărat foc pe Agenția Transport Auto și Poliția de Patrulare

Inspectorii ANTA au întocmit trei procese-verbale și le-au aplicat amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere, amplasate la intrarea în localitate. Cea mai mare amendă, aplicată pentru depășirea greutății masei totale, este de 6 de mii de lei. De asemenea, inspectorii avertizează șoferii camioanelor de mare tonaj să circule pe drumul de ocolire a satului Bulboaca.

Ministrul Gaburici i-a cerut Agenției să asigure monitorizarea traficului în continuare și să fie atenționați conducătorii companiilor de transport.

Ministrul Economiei și Infrastructurii a inspectat, acum două zile, drumul principal din localitatea Bulboaca. Oficialul a reacționat la plângerea depusă de locuitori, care spun că, din cauza mașinilor de mare tonaj ce circulă prin localitate, casele lor riscă să se prăbușească.

Fluxul de știri
0