Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lecția lui German Gref: De ce vine șeful Sberbank la Chișinău

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaPreședintele Sberbank, Gherman Gref
Președintele Sberbank, Gherman Gref - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele moldovean, Igor Dodon, l-a invitat pe șeful băncii rusești Sberbank la Chișinău - iată ce va face în Moldova.

CHIȘINĂU, 19 apr — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că l-a invitat la Chișinău pe președintele ”Sberbank”, Gherman Gref, pentru a susține o lecție publică.

”La invitația mea, pe data de 24 aprilie curent, vine la Chișinău bunul meu prieten, președintele „Sberbank" din Federația Rusă, domnul Gherman GREF. În această zi, la ora 10.00, în incinta Palatului Republicii, domnul Gherman Gref va ține o lecție deschisă la tema „Tendințe tehnologice și factori ai dezvoltării accelerate". Înregistrarea va începe la ora 9.00”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Gherman Gref se află la cârma Sberbank începând cu anul 2007. Potrivit Wikipedia, Gref este un adept al procesului de globalizare în Rusia.

Fluxul de știri
0