Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un centru multifunctional la Comrat

© Sputnik / Miroslav RotariVitalie Ciolac
Vitalie Ciolac - Sputnik Moldova
Abonare
Locuitorii din Comrat vor avea acces la toate serviciile publice la un singur ghișeu. Acest lucru este posibil după ce Agenția Servicii Publice a deschis în municipiu un centru multifuncțional.
Încă un centru multifunctional La Comrat

 

Potrivit directorului adjunct al Agenției Servicii Publice (ASP) Vitalie Ciolac, oficiu va deservi circa 67 de mii de cetățeni din municipiul Comrat. La sfârșitul săptămânii un astfel de centru va fi deschis și la Ocnița.

Vitalie Ciolac spune că deschiderea centrelor multifuncționale ale ASP este parte a reformelor guvernului menite să reducă birocrația în instituțiile publice.

În cadrul Centrului Multifuncțional Comrat vor activa operatori care vor presta servicii publice la înregistrarea şi evidență populației, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, documentarea conducătorilor auto, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

La ora actuală sunt în vigoare mai multe modificări legislative prin care cetățenii nu mai trebuie să prezinte un șir de documente la perfectarea actelor de identitate.

Fluxul de știri
0