Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Așa nu a mai văzut-o nimeni pe Xenia Deli: fără sutien și cu buzele mari

© Photo : Instagram/ XeniaDeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Xenia Deli nu mai este pudica de acum câțiva ani, când a intrat în industria modellingului. Aparițiile ei publice au devenit tot mai îndrăznețe în materie de vestimentație.

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. Modelul originar din Republica Moldova Xenia Deli a publicat o nouă fotografie pe Instagram în care se înfățișează publicului cu un decolteu mai mult decât generos și… fără sutien.

Ready 😊😜

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) 16 Апр 2018 в 9:16 PDT

Din câte relatează pe Instagram unele surse, Xenia a făcut fotografia la un club de noapte în care se distra împreună cu soțul ei, Osama Al-Sharif, care este un lider în atragerea investitorilor străini în Egipt și mai este președintele grupului „Amiral", companie specializată în extragerea și procesarea magneziului.

În respectiva fotografie, modelul are buzele mari și cărnoase, încât unii ar spune că Xenia nu a rezistat tentației și și-a injectat buzele cu acid hialuronic. Dar nu este așa. Pur și simplu, moldoveanca vrea să-și pună în valoare această parte a corpului. Vorba ceea: buzele mari sărută bine, dar și arată frumos.

Fluxul de știri
0