Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Cahul: Un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viața - Video

Abonare
Ironia sorții: Un pescar din raionul Cahul și-a pierdut viața după ce barca în care pescuia s-a răsturnat, fiind prins în plasa de pescuit.

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. În dimineața zilei de miercuri, salvatorii din raionul Cahul au găsit cadavrul unui pescar care s-a înecat noaptea într-un lac din localitatea Lucești.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de scafandri. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, este vorba de o persoană în vârstă de 30 de ani. Potrivit unor informații prealabile, în barcă se aflau trei bărbați, iar la o manevră nereușită barca s-a răsturnat. Doi oameni au reușit să iasă la mal, al treilea însă a rămas prins într-o plasă de pescuit.

Toate circumstanțele producerii acestui caz urmează a fi cercetate de oamenii legii.

Pentru prevenirea cazurilor de înec, salvatorii îndeamnă cetățenii să fie precauți atunci când merg la bazinele acvatice, să evite deplasarea cu barca în timpul nopții, și să se scalde doar în locuri special amenajate, unde sunt stații de salvatori și să practice înotul numai în timpul zilei. Părinții sunt rugați să supravegheze copiii atunci când merg la bazinele acvatice.

Fluxul de știri
0