Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce a făcut cea mai sexy tânără din Instagram de a ajuns pe coperta Playboy

© Sputnik / Sergey Malgavko / Accesați arhiva multimediaМодель во время показа коллекции одежды в рамках Крымской недели моды Crimean Fashion Week в Севастополе
Модель во время показа коллекции одежды в рамках Крымской недели моды Crimean Fashion Week в Севастополе - Sputnik Moldova
Abonare
Revista Playboy a anunțat care este cele mai sexy utilizatoare a Instagramului. Primul loc îl ocupă o tânără din Columbia.

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. O tânără de 26 de ani a fost desemnată de revista Playboy drept cea mai sexy femeie din Instagram, iar imaginea ei a fost plasată pe coperta publicației.

💫💯✔️

O postare distribuită de karo ramirez!🐰 (@karoramirezl) pe Apr 11, 2018 at 10:22 PDT

Karolina Ramírez, originară din Columbia, este considerată cea mai atrăgătoare utilizatoare a Instagramului, ocupând locul de frunte în top 50 al celor mai sexy tinere din rețeaua de socializare.

Mientras mas me ataques…más firme voy ✨👻 El 😍😍🔝🔝 @hernanboteroph

O postare distribuită de karo ramirez!🐰 (@karoramirezl) pe Ian 30, 2018 at 6:17 PST

La 24 de ore de la anunțarea victoriei, numărul abonaților și fanilor Karolinei a crescut de la 60 de mii, la 100 mii. Pentru a marca acest moment, tânăra a publicat pe contul său coperta revistei, în care apare doar într-o scurtă roz care abia acoperă posteriorul.

🐰💗PLAYBOY💗 🐰 @playboymx 🍑🍑

O postare distribuită de karo ramirez!🐰 (@karoramirezl) pe Apr 14, 2018 at 11:56 PDT

Karolina s-a născut în orașul Medelin și publică periodic imagini incendiare în costum de baie, lenjerie intimă și rochii atrăgătoare. Îi place să facă sport și să petreacă cât mai mult timp cu familia. De asemenea, ea adoră să călătorească și să descopere lumea în toată diversitatea a culturilor, tradițiilor și bucătăriilor.

💭💭💜✨…….

O postare distribuită de karo ramirez!🐰 (@karoramirezl) pe Aug 3, 2017 at 5:50 PDT

 

Fluxul de știri
0