Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Care flori sunt cele mai apreciate de moldoveni? Vom afla la Parada Florilor

© Sputnik / Rodion ProcaVladimir Zamfirov
Vladimir Zamfirov - Sputnik Moldova
Abonare
Zeci de florari vor avea posibilitatea să-și prezinte marfa în cadrul unei licitații deschise.
Care flori sunt cele mai apreciate de moldoveni ? Vom afla la Parada Florilor !

Cea mai grandioasă expoziție rezervată compoziției florale se va desfășura la Cimișlia, în data de 22 aprilie, cu începere de la ora 10.

De asemenea, horticultorii, dar și cei care nu sunt specialiști în domeniu, dar le plac florile naturale, vor participa la un târg de butași, puieți, material semincer, bulbi și tuberculi.

Organizatorul, Consiliul Raional din Cimișlia, desfășoară acest eveniment cultural pentru a cincea oară. Scopul târgului este de a dezvolta cultura gospodarilor pentru a amenaja curțile și grădinile într-un mod cât mai creativă, având în centrul atenției florile.

Șeful Direcției Agricultură din Cimișlia, Vladimir Zamfirov, a declarat pentru Radio Sputnik că acest concurs a descoperit adevărate talente.

"Am găsit mica noastră Olandă chiar în la noi în raion. O plantație superbă de flori inițiată de un gospodar. Cei care iubesc florile nu au decât să vină în Cimișlia pe 22 aprilie, să admire un spectacol floral", a declarat Vladimir Zamfirov.

Fluxul de știri
0