Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din această zi vom avea mai puține victime pe drumurile din Capitală

© Sputnik / Rodion ProcaTransport
Transport - Sputnik Moldova
Abonare
Trecerile de pietoni vor fi mai sigure pentru chișinăuieni - iată ce a decis municipalitatea

CHIȘINĂU, 17 apr — Sputnik. Treceri de pietoni vor fi mai sigure pentru oameni. De astăzi, reprezentanții Primăriei Capitalei au început lucrările de aplicare a marcajului rutier. Lucrările vor fi realizate pe o suprafață totală de 20 de mii de metri pătraţi.

O stradă din Capitală - Sputnik Moldova
Societate
Tupeu criminal: Iată ce a făcut șoferul unui BMW pe trecerea de pietoni la Buiucani

În acest an, muncitorii aplică o soluție specială care este mai rezistentă de două ori decât cea aplicată anterior. Primele zebre care vor fi vopsite sunt cele din apropierea instituţiilor de învăţământ şi a spitalelor. Municipalitatea anunță că toate trecerile de pietoni vor fi vopsite până la jumătatea lunii iunie. În acest scop, din bugetul municipal au fost alocate şase milioane de lei.

În același timp, muncitorii continuă plombarea gropilor de pe străzile Capitalei. În timp de două săptămâni au fost reparate străzile pe o suprafaţă de aproape zece mii de metri pătrați şi s-au cheltuit din bugetul municipal trei milioane de lei.

Fluxul de știri
0