Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii la datorie și de sărbători: Iată unde patrulează

© Sputnik / Rodion ProcaPolițist
Polițist - Sputnik Moldova
Abonare
De paștele Blajinilor polițiștii vor asigura ordinea publică în toată țara

CHIȘINĂU, 15 apr — Sputnik. Polițiștii și pompierii s-au mobilizat de Paştele Blajinilor. Aproape trei mii de poliţişti vor patrula pe străzi şi vor asigura ordinea publică în toată ţara astăzi şi mâine. La fel, 600 de pompieri vor fi prezenți în cimitirele din țară pentru a preveni situațiile de risc.

Cimitirul Sfântul Lazăr (Doina) - Sputnik Moldova
Societate
Primăria Capitalei: Mai multe locuri de parcare în aproprierea cimitirului „Sfântul Lazăr"

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au anunțat că o autospecială va staționa în apropierea cimitirului Sfântul Lazăr din Chișinău pentru a interveni în caz de necesitate.

Salvatorii îi îndeamnă pe oameni să supravegheze atent lumânările și candelele aprinse și să nu dea foc la iarba uscată. Și polițiștii îndeamnă oamenii să respecte regulile de circulație. Șoferi să nu urce în stare de ebrietate la volan.

Potrivit Poliției, în perioada sărbătorilor creşte numărul infracţiunilor. Cele mai frecvente sunt spargerile de locuinţe, furturile de portofele şi din automobile. În caz de urgenţă, oamenii pot cere ajutor la 112. Anul trecut, de Paştele Blajinilor, în ţară au fost comise aproape 120 de infracţiuni, dintre care aproape 70 au fost furturi.

 

 

 

Fluxul de știri
0