Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea în zilele de odihnă. Unde va ploua

© SputnikБлагодатный огонь привезли в Кишинев из Иерусалима
Благодатный огонь привезли в Кишинев из Иерусалима - Sputnik Moldova
Abonare
Prognozele meteo pentru zilele de sâmbătă, duminică și luni sunt mai mult asemănătoare cu cele de vară și mai puțin cu mijlocul lunii aprilie.

CHIȘINĂU, 14 apr – Sputnik. În Moldova urmează trei zile de odihnă. Sâmbătă, duminică și luni, bugetarii se vor bucura de o minivacanță, legată de sărbătorile pascale. Luni, 16 aprilie, creștinii ortodocși pe stil vechi sărbătoresc Paștele Blajinilor, zi în care pomenim morții. 

Цветение яблони - Sputnik Moldova
Cum va fi vremea de Paște în Republica Moldova

Paștele Blajinilor în Moldova este sărbătoare cu roșu în calendar, declarată zi liberă de Guvern. 

Prognozele meteo pentru zilele de sâmbătă, duminică și luni sunt mai mult asemănătoare cu cele de vară și mai puțin cu mijlocul lunii aprilie. În aceste zile, mercurul din termometre va oscila ziua între 19 și 24 de grade Celsius. Nopțile vor fi răcoroase cu minime de plus 6.. plus 11 grade. 

În zilele de sâmbătă, duminică și luni, vom avea parte mult soare și cer senin. Doar în partea de nord a republicii, sâmbătă, vor cădea precipitații sub formă de ploaie.  


Fluxul de știri
0