Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Administrația de la Damasc, despre adevăratele motive ale atacului SUA asupra Siriei

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Accesați arhiva multimediaВид на Дамаск с горы Кассион
Вид на Дамаск с горы Кассион - Sputnik Moldova
Abonare
Administrația de la Damasc condamnă în termenii cei mai fermi agresiunea SUA, Franţei şi Marii Britanii asupra Siriei.

CHIȘINĂU, 14 apr – Sputnik. Administrația siriană a denunţat atacul cu rachete efectuat în această dimineață de forțele aliate ale SUA, UK și Franței asupra teritoriului Siriei. 

Рабочая встреча президента РФ В. Путина с президентом Сирии Б. Асадом - Sputnik Moldova
Primele imagini cu Bashar al-Assad după atacul cu rachete asupra Damascului

Siria ”condamnă în termenii cei mai fermi agresiunea SUA, Franţei şi Marii Britanii asupra Siriei, care constituie o încălcare flagrantă a dreptului internaţional”, a spus o sursă din cadrul Ministerului de Externe sirian, citată agenţia oficială siriană de presă SANA, preluată de Digi24.  

Potrivit autorităților de la Damasc, aceste atacuri au urmărit să împiedice o misiune a Organizaţiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), care urma să înceapă sâmbătă o anchetă în orașul Douma privind un presupus atac chimic. Potrivit sursei, astfel Occidentul încearcă astfel să îşi ascundă minciunile.

SUA și aliații săi NATO: Marea Britanie și Franța, au atacat în această dimineață Siria. Primele rachete NATO în Siria au fost lansate la ora 4.00 dimineața, ora Republicii Moldova.

SUA și aliații săi au lansat peste o sută de rachete în această dimineață în Siria>>>

Ministerul rus al Apărării a anunțat anterior că armata SUA, Marii Britanii și Franței a lansat, în această dimineață, mai mult de 100 de rachete de croazieră și rachete ”aer-sol” pe teritoriul Siriei. Potrivit Ministerului rus al Apărării, atacul NATO a fost efectuat asupra infrastructurii militare și civile de pe teritoriul Siriei.


Fluxul de știri
0