Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde poți suna dacă ai rămas blocat în vamă de Paștele Blajinilor

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaТаможенный пункт
Таможенный пункт - Sputnik Moldova
Abonare
În ajunul Paștelui Blajinilor, traficul la frontieră este foarte aglomerat, de aceea Serviciul Vamal a dispus un șir de măsuri suplimentare.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Deoarece în următoarele zile la frontieră se așteaptă un flux sporit de călători, Serviciul Vamal al Republicii Moldova va întreprinde măsuri suplimentare pentru accelerarea transportului transfrontalier și reducerea timpului de așteptare în vamă.

Кладбище имени св. Лазаря (Дойна) - Sputnik Moldova
Societate
Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău, amenajat pentru Paștele Blajinilor

În cele trei zile — sâmbătă, duminică și luni — numărul lucrătorilor vamali și al echipamentelor de control în punctele de control va fi suplimentat. Toate arterele de control vor fi funcționale, iar șefii posturilor vamale și adjuncții acestora vor verifica cetățenii și mijloacele de transport împreună cu subalternii, a comunicat vineri Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

În cazul apariției unor probleme la controlul vamal sau pentru informarea privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri, oamenii pot telefona la Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111). De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

Fluxul de știri
0