Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A pus-o în lanțuri pentru că o iubea și îi dorea binele – Fotografii horror

CC0 / yandso1 / Copil în lanțuri
Copil în lanțuri - Sputnik Moldova
Abonare
O istorie incredibilă a avut loc recent la vecinii noștri din est, în orașul Odesa, Ucraina: poliția a găsit o femei înlănțuită într-un apartament. Și nu așa oarecum, ci cu o lăcată și un lanț de fie legat la un capăt de gâtul victimei, iar cu celălalt capăt - de calorifer.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Poliția de Patrulare din regiunea Odesa a anunțat că oamenii legii au auzit cum o femeie striga implorând ajutor într-un apartament din sectorul Malinovski al orașului Odesa.

Oamenii legii au intrat în locuință pe fereastră și au găsit acolo o femeie de 27 de ani, care era prinsă cu un capăt de lanț de gât, iar cu celălalt — de calorifer. Polițiștii au apelat la ajutorul salvatorilor care au tăiat lanțul.

Salvatorii și polițiștii au constatat că femeia are nevoie de ajutorul medicului din cauza epuizării fizice și psihice.

Ea a afirmat că un bărbat a pus-o în lanțuri, făcând-o sclavă.

Dar asta nu e toată povestea. După ce Poliția de Patrulare din regiunea Odesa a plasat această informație pe pagini ei de Facebook, mulți internauți și-au manifestat indignarea față de felul în care a fost tratată această femeie. Doar că în discuție s-au implicat și câteva persoane care cunosc cazul.

Iată care este, de fapt, povestea. Femeia este consumatoare de droguri, este dependentă de consumul de stupefiante. Iar cel care a pus-o în lanțuri este chiar tatăl ei care încearcă să o dezvețe să mai consume droguri. Și pentru ca ea să nu se drogheze, a decis să o imobilizeze în acest fel, spre binele ei.

Unul dintre acești internauți, pe nume Andrey Bychkov, afirmă: "Tatăl și-a înlănțuit fata. Potrivit legii, poliția a procedat corect. Dar mâine, fiind la libertate, această fată ar putea să moară din cauza unei supradoze. Este o altă poveste, nu-i așa?".

Vom menționa că Poliția de Patrulare din regiunea Odesa, Ucraina, nu a mia venit cu detalii la acest caz.

Fluxul de știri
0