Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Problemele între SUA și Rusia trebuie să fie rezolvate pe calea dialogului

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaЗдание министерства иностранных дел РФ
Здание министерства иностранных дел РФ - Sputnik Moldova
Abonare
Toate disensiunile în relațiile bilaterale urmează să fie să fie soluționate doar pe cale amiabilă, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

Гуманитарный коридор между Дамаском и Восточной Гутой в районе лагеря беженцев Вафидин в Сирии. - Sputnik Moldova
Focuri de armă trase într-un autocar cu jurnaliști ruși în Siria
CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Problemele existente între SUA și Rusia trebuie să fie rezolvate la masă de negocieri, popoarele celor două țări sunt interesate în normalizarea relațiilor dintre cele două state, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

"Dacă există probleme, acestea trebuie să fie rezolvate la masa de negocieri. Dacă există niște neînțelegeri, despre acestea, iarăși, așa cum se obișnuiește, trebuie să se discute în mod constructiv", a spus Zaharova.

Potrivit ei, Rusia este deschisă spre un dialog constructiv și nu a închis niciodată ușile.

"Reieșim din faptul că potențialul, iar,cel mai important, dorința  de normalizare a relațiilor bilaterale — este ceea la ce se așteaptă oamenii din Rusia și SUA. Nu mi-aș dori ca politicienii americani să uite acest lucru", a subliniat Zaharova.

Fluxul de știri
0