Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Merkel: Germania nu se va alătura operațiunilor militare din Siria

© REUTERS / Kai PfaffenbachAngela Merkel
Angela Merkel - Sputnik Moldova
Abonare
Germania nu se va alătura operațiunile militare împotriva Siriei, susține cancelarul german, Angela Merkel.

US President Donald Trump speaks during a meeting Republican Congressional leaders about tax reform at the White House in Washington, US, September 5, 2017. - Sputnik Moldova
Trump: Precizări cu privire la atacul SUA asupra Siriei
CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Germania nu va participa într-o eventuală operațiune militară pe teritoriul Siriei, a declarat cancelarul german, Angela Merkel, în cadrul unei conferințe de presă susținute împreună cu premierul Danemarcei, Lars Løkke Rasmussen.

Cu toate acestea, ea a specificat că executivul german va face totul pentru „a semnaliza că utilizarea armelor chimice este inadmisibilă".

"Există multe indicii că regimul din Siria a utilizat astfel de arme", citează o declarația a cancelarului publicația Sueddeutsche Zeitung.

Merkel a subliniat că Berlinul mizează pe investigarea incidentului din orașul sirian Duma de către experții Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice (OPCW).

Fluxul de știri
0