Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cruzime fără margini: Detalii înfiorătoare ale crimei de la Puhăceni

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cadavrul victimei a fost depistat peste mai bine de trei luni de la comiterea crimei.

CHIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Patru locuitori din satul Puhăceni, raionul Anenii Noi, acuzați de uciderea intenționată a unui consătean, vor compărea în fața instanței de judecată.

Potrivit procurorilor din Anenii Noi, unul dintre inculpați este acuzat de comiterea omorului, iar ceilalţi trei — de favorizarea comiterii infracţiunii.

Amintim că tragedia a avut loc pe 24 septembrie 2017, în gospodăria unuia dintre inculpaţi. După ce au consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, între ei s-a iscat o ceartă. La un moment dat, unul dintre inculpaţi a mers acasă şi a revenit cu un cuţit confecţionat artizanal, aplicându-i victimei o lovitură exactă în regiunea inimii. Pentru a ascunde urmele infracţiunii, inculpaţii au târât corpul neânsufleţit al victimei în grădină, unde l-au incendiat, iar rămăşiţele le-au îngropat în mai multe locuri.

acces interzis - Sputnik Moldova
Societate
Cadavrele tinerilor dispăruți la Ungheni, găsite chiar în prima zi de Paști

Osemintele au fost depistate la mai bine de trei luni de la comiterea crimei, după ce mama victimei a anunţat poliţia despre dispariţia fiului.

Oamenii legii precizează că individul care a înjunghiat victima a comis și un act de „huliganism agravant" într-un local din Puhăceni. Acesta a provocat un conflict cu o domnişoară, pe care a numit-o cu cuvinte necenzurate, a maltratat-o, lovind-o cu o sticlă în regiunea capului.

Mai mult decât atât, potrivit procurorilor, acesta a mai fost în conflict cu legea, fiind condamnat anterior la 6 ani de detenţie pentru înjunghierea unei persoane, care, din fericire, a rămas în viaţă.

Toţi patru inculpați, cu vîrstele cuprinse între 25 şi 44 de ani, şi-au recunoscut integral vina.

Dacă va fi găsit vinovat de omorul intenţionat al unei persoane şi huliganism agravant, unul dintre inculpaţi riscă pînă la 20 de ani închisoare sau detenţie pe viaţă, iar complicii acestuia — pînă la 3 ani îchisoare pentru favorizarea infracţiunii. De asemenea, aceştia vor fi obligaţi să achite şi cheltuieli judiciare de 8538de lei.

Fluxul de știri
0