Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moscova răspunde amenințărilor lui Trump

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaLe ministère russe des Affaires étrangères
Le ministère russe des Affaires étrangères - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a reacționat la mesajul lui Donald Trump, în care acesta previne Rusia să fie gata de atacurile cu rachetă ale SUA asupra Siriei.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Rachetele „inteligente” ale SUA, despre care vorbește președintele Donald Trump, ar putea distruge toate probele legate de utilizarea armelor chimice în Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova.

War - Sputnik Moldova
Omenirea este la un pas de războiul total

Anterior, Trump a scris pe Twitter că Rusia ar trebui să fie pregătită de atacurile asupra Siriei cu rachete "drăguțe și inteligente".

"Rachetele inteligente ar trebui să zboare în direcția teroriștilor, nu a unui guvern legal, care de câțiva ani luptă cu terorismul internațional pe teritoriul său", a scris Zaharova pe Facebook.

"Inspectorii OPCW au fost preveniți că acum rachetele inteligente vor distruge toate dovezile legate de utilizarea armelor chimice? Sau toată această stratagemă urmărește ștergerea oricăror urme cu ajutorul atacurilor cu rachete inteligente, pentru ca inspectorii internaționali să nu mai găsească nicio dovadă?", a adăugat ea.

Fluxul de știri
0