Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul a reacționat la mesajele postate de Trump pe Twitter

© Sputnik / Наталья СеливерстоваМосковских Кремль
Московских Кремль - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a comentat mesajele provocatoare ale lui Donald Trump, publicate pe Twitter.

Гуманитарный коридор между Дамаском и Восточной Гутой в районе лагеря беженцев Вафидин в Сирии. - Sputnik Moldova
Focuri de armă trase într-un autocar cu jurnaliști ruși în Siria
CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Moscova le recomandă autorităților americane să nu agraveze situația din Siria, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov.

"Pledăm pentru niște abordări serioase. În continuare, considerăm că este important să nu întreprindem pași care ar putea dăuna unei situații destul de fragile", a declarat Peskov, fiind solicitat să comenteze mesajele agresive postate de Trump în Twitter.

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a subliniat că SUA încearcă să se folosească de un pretext fals pentru a lovi Siria.

Miercuri, președintele SUA a publicat pe Twitter un mesaj în care îndeamnă Rusia să se pregătească de un atac cu rachete asupra Siriei. Potrivit lui Donald Trump, armele pe care le va folosit Washingtonul vor fi "drăguțe, noi și inteligente".

Fluxul de știri
0