Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un elicopter s-a prăbuşit în Rusia: Șase persoane și-au pierdut viața

© Photo : МЧС РФКрушение вертолета в г. Хабаровске
Крушение вертолета в г. Хабаровске - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un elicopter Mi-8 s-a prăbușit în această noapte în orașul Habarovsk din estul îndepărtat al Rusiei. Potrivit surselor din cadrul serviciilor locale de urgență, ”cutiile negre” ale aparatului de zbor au fost deja găsite.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Un elicopter al companiei aeriene ”Vostok” s-a prăbușit la Habarovsk, șase persoane au murit. Accidentul a avut loc la ora 11:30, ora locală (o4:30, ora noastră).

"La ora 11:30, centrul de gestionare a crizelor din cadrul Ministerului de Urgențe al Federației Ruse, regiunea Habarovsk a a fost informat că elicopterul Mi-8 s-a prăbușit în timp ce încerca să efectueze o aterizare de urgență. Potrivit informațiilor prealabile, la bord se aflau șase persoane. Nu au fost afectate construcţii în incident", a afirmat într-o declarație Departamentul regional al Ministerului de Urgențe al Rusiei.

Purtătorul de cuvânt al Comitetului de Investigare al Rusiei a declarat pentru Sputnik că anchetatorii au fost deja trimiși la fața locului.

"Elicopterul s-a prăbușit în oraș, pe strada Antenaia. Potrivit informațiilor prealabile, toate cele șase persoane aflate la bordul aeronavei au murit", a declarat reprezentantul serviciilor regionale de urgență.

Medicul-șef al spitalului din localitate a spus pentru Sputnik că nimeni nu a supraviețuit în accident, în timp ce Ministrul Sănătății al Ţinutului Habarovsk, Aleksander Vitko, a declarat că se lucrează la identificării victimelor. Comitetul de Investigații al Rusiei a confirmat, de asemenea, că toate cele şase persoane aflate bord au decedat.

Fluxul de știri
0