Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin, despre ultimele evoluții pe plan mondial

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял верительные грамоты у послов иностранных государств
Президент РФ В. Путин принял верительные грамоты у послов иностранных государств - Sputnik Moldova
Abonare
Situația internațională este una îngrijorătoare și tot mai haotică, însă Rusia speră că bunul simț va prevala, a declarat Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Situația internațională este una îngrijorătoare și tot mai haotică, însă Rusia speră că bunul simț va prevala și întregul sistem mondial va deveni mai stabil și prognozabil, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

"Situația din lume este una îngrijorătoare. Starea lucrurilor devine tot mai haotică. Cu toate acestea, sperăm că bunul simț va prevala, în cele din urmă, relațiile internaționale vor intra într-o albie constructivă, iar întregul sistem mondial va deveni mai stabil și prognozabil", a spus liderul rus în cadrul ceremoniei de înmânare a scrisorilor de acreditare a celor 17 noi ambasadori străini.

De asemenea, președintele rus a subliniat că Rusia este gata să susțină inițiativele constructive ale altor state.

"Suntem gata să susținem inițiativele voastre constructive. Puteți miza pe sprijinul nostru și asistența conducerii ruse, organelor puterii de stat, cercurilor de afaceri și societății civile din țara noastră", a subliniat el.

Putin a asigurat că Rusia se va pronunța în mod consecvent pentru consolidarea securității globale și regionale.

"În ceea ce privește Rusia, ea va continua să susțină în mod consecvent consolidarea securității și stabilității globale și regionale, respectând în continuare obligațiile asumate la nivel internațional", a subliniat Putin.

Fluxul de știri
0