Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dan Bălan și rusoaica Vera Brejnev: Scene erotice și un mare succes pe youtube

© Photo : Facebook / Vera Brejneva Vera Brejneva
Vera Brejneva - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva luni, moldoveanul Dan Bălan a scris o melodie și versurile la această melodie în limba rusă ca să o poată interpreta împreună cu frumoasa rusoaică Vera Brejneva. Tot cu Vera Brejneva, Dan Bălan s-a filmat în videoclipul la această melodie. Rezultatul: un mare succes.

CHIȘINĂU, 10 apr — Sputnik. În luna august a acestui an, interpretul și compozitorul moldovean Dan Bălan a dat lovitura. El a lansat un nou videoclip împreună cu cunoscuta interpretă din Federația Rusă Vera Brejneva. Piesa se numește "Наше Лето" (Vara Noastră) și este o melodie de dragoste. Melodia ca și textul, de altfel în limba rusă, au fost scrise de Dan Bălan.

Dan Bălan și Vera Brejneva au filmat clipul pe o plajă, într-o ambianță erotică și romantică, protagoniștii videoclipului fiind doi îndrăgostiți nostalgici.

Vom menționa că videoclipul a fost lansat în data de 11 august 2017 și în acest moment el are deja peste 10 milioane de vizualizări.

Acesta nu este primul succes înregistrat de cei doi artiști. În 2010, Vera Brejneva și Dan Bălan au lansat clipul "Лепестками слез", care a acumulat peste 33 de milioane de vizualizări.

Fluxul de știri
0