Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum să faci o femeie fericită: Interpretul Sergiu Țurcan dezvăluie secretul

© Sputnik / Rodion ProcaSergiu Țurcanu
Sergiu Țurcanu - Sputnik Moldova
Abonare
Dragostea durează atâta timp cât investeși într-o relație
Cum să faci o femeie fericită. Interpretul Sergiu Țurcan dezvăluie secretul

O femeie este fericită dacă bărbatul face pentru ea fapte frumoase. La această concluzie a ajuns interpretul Sergiu Țurcan, după mai mulți ani de căsătorie. Artistul a dezvăluit, în cadrul emisiunii "Sputnik matinal", moderată de jurnaliștii Maria Dimineț și Dumitru Chitoroagă, că este împlinit alături de soția sa.

"Eu îmi iubesc soția și fac totul pentru ea. Ei îi datorez multe dintre reușitele mele. Ea m-a inspirat mereu și m-a susținut. Relația noastră este bazată pe dragoste și respect reciproc. Timpul liber îl petrecem mereu împreună. Facem împreună escapade, profităm de fiecare clipă trăită împreună", a mărturisit Sergiu Țurcan.

Intrepretul a dezvăluit secretul longevității dragostei dintre el și soția sa.

Взрыв - Sputnik Moldova
Societate
Despre căsnicie, avort și vina pe care o poartă bărbații - ce spune un preot ortodox

"Bărbatul și femeie trebuie să aibă interese și responsabilități comune. O relație frumoasă se construiește în decursul vieții. Trebuie să investești zilnic într-o relație. Dacă se implică doar unul dintre parteneri, iar celălalt profită, atunci relația nu are viitor", a precizat Sergiu Țurcan.

Artistul a explicat comportamentul bărbaților libidinoși, ahtiați după aventuri amoroase.

"Am prieteni care se comportă cu femeile la fel cum făcea renumitul personaj Kazanova. Se îndrăgostesc des și trăiesc intens acest sentiment. Unii, dimpotrivă, sunt obsedați de a cuceri cât mai multe femei. Așa se simt bărbați adevărați", a spus Sergiu Țurcan.

Aflați mai multe despre dezvăluirile lui Sergiu Țurcan din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0