Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Pavel Cebanu a dezvăluit motivele pentru care naționala nu are rezultate

© Sputnik / Yana ZaharovaПрезидент Молдавской федерации футбола Павел Чебану и замглавы МФФ Ион Тестемицану
Президент Молдавской федерации футбола Павел Чебану и замглавы МФФ Ион Тестемицану - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) a acuzat mai mulți fotbaliști de neseriozitate și lipsă de determinare atunci când evoluează pentru selecționata Moldovei.
Pavel Cebanu a dezvăluit motivele pentru care naționala nu are rezultate

"Am avut o discuție de aproape o oră cu Veaceslav Posmac în aeroport. I-am spus că a jucat prost în meciul cu reprezentativa Coastei de Fildeș. Nu-i venea să creadă ceea ce-i zic. El s-a însurat, a primit apartament de la Sheriff și nu mai are nevoie de nimic. Dedov la fel. A jucat cum a crezut el mai bine. A prins un contract în Azerbaidjan și gata, și-a rezolvat problemele", a declarat Pavel Cebanu.

Șeful fotbalului moldovenesc s-a arătat total nemulțumit de pregătirea fizică a fotbaliștilor moldoveni. Anume din această cauză jucătorii nu fac față adversarilor de calibru.

Mai mult decât atât, potrivit oficialului, jucătorii din campionatul intern se plâng permanent de antrenamentele tehnicienilor.

"Unde s-a văzut așa ceva că jucătorul să critice antrenorul. Pe vremea mea nu se admitea. Ceea ce ni se spunea imediat îndeplineam. Sunt președinte al federației de 20 de ani. Mereu sunt criticat. Toți mă învață ce să fac, jurnaliștii, președinții de cluburi, tehnicienii, microbiștii. Eu ascult, încerc să țin cont de asta", a mai adăugat președintele FMF.

Ce alte declarații a făcut șeful FMF aflați în interviul acordat în exclusivitate studioului Sputnik Moldova.

 

Fluxul de știri
0