Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Administrația Trump vrea să revizuiască acordurile internaționale

© Sputnik / Valeri Melnikov / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul de Externe al Federației Ruse a declarat că administrația de la Casa Albă încearcă să modifice acordurile internaționale.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Administrația președintelui SUA, Donald Trump, încearcă să revizuiască toate acordurile internaționale de bază din ultima perioadă, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti.

„Fără îndoială, avem de a face cu o administrație care întreprinde acțiuni revizioniste pe arena mondială, revizuind practic toate acordurile cheie din ultima perioadă încheiate de comunitatea internațională", a spus Lavrov la o conferință de presă la Moscova.

Potrivit ministrului rus de Externe, aceste acorduri au fost aprobate de către Consiliul de Securitate al ONU și se referă la Planul Comun și Cuprinzător de Acțiuni pentru înghețarea programului nuclear militar al Iranului, Acordul de la Paris privind schimbările climatice, regulile OMC, acordurile de la Minsk și multe altele.

Fluxul de știri
0