Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iulia Skripal, primele declarații publice

© Facebook / Iulia SkripalIulia Skripal
Iulia Skripal - Sputnik Moldova
Abonare
Iulia Skripal a venit cu o primă declarație după revenirea sa din stare de inconștiență, în care spune că incidentul din Salisbury este unul “confuz”.

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Iulia Skripal a anunțat că și-a revenit din comă acum o săptămână și cu fiecare zi se simte tot mai bine.

"Vă mulțumesc pentru interesul pe care la-ți arătat față de mine și pentru multele urări de însănătoșire pe care le primesc", a spus fiica fostului ofițer GRU, într-o declarație publicată pe site-ul oficial al poliției londoneze.

De asemenea, tânăra le-a mulțumit angajaților spitalului și locuitorilor din Salisbury, care, potrivit ei, i-au acordat ajutor atunci când ea și tatăl ei s-au pomenit în incapacitate de a acționa.

Fata a calificat incidentul din Salisbury drept "unul confuz" și a rugat să fie respectată viața privată a familiei în perioada convalescenței.

Ministerul Afacerilor Externe al Marii Britaniei a anunțat ieri că a pus-o la curent pe Iulia Skripal cu faptul că ambasada Federației Ruse de la Londra este disponibilă să-i acorde sprijin. Tânăra urmează să decidă dacă acceptă ajutorul diplomaților ruși. Deocamdată ea nu a oferit niciun răspuns.

Fluxul de știri
0