Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

I-a dat foc din gelozie: Detalii care te îngrozesc

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au reținut doi suspecți în cazul bărbatului găsit fără suflare într-o pădure din raionul Florești

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Polițiștii au identificat persoanele care au omorât bărbatului găsit în data de 4 aprilie într-o pădure din raionul Florești. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că în data de 3 aprilie victima s-a întâlnit cu doi bărbați, de 39 și 30 de ani. Cei doi i-au aplicat victimei mai multe lovituri în diferite regiuni ale corpului. 

acces interzis - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Ars și abandonat în pădure - deocamdată polițiștii nu spun nimic

Ulterior, suspecții au urcat bărbatul într-un automobil și l-au dus la marginea pădurii din apropierea satului Răduleni Vechi raionul Floreşti. Acolo au dat jos victima din automobil, au stropit-o cu benzină și i-au dat foc.

Unul dintre suspecți este un fost concubin al iubitei victimei. Cei doi indivizi au fost reținuți pe un termen de 72 de ore. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 20 de ani de pușcărie sau detenţie pe viaţă.

Fluxul de știri
0